Diverse

KLOAKSKADER


Vi tager hånd om opgaven, når der er opstået en kloakskade.


Denne viser sig, som oftest, ved gentagne forstoppelser af kloakken eller ved sætninger eller huller i terræn eller belægningsarealer, der opstår enten som følge af rotteaktivitet, indtrængning af sand i kloakken eller decideret rørbrud.


Hvis man har tegnet en rørskadedækning via sin villaforsikring, kan der blive tale om dækning af skaden eller dele af skaden.


I denne proces vil vi være behjælpelige ved at kommunikere med forsikringsselskabet og aflevere behørig dokumentation i form af reparationsoverslag, rapporter, fotos fra tv-inspektion mv.

Kloaktegning

TEGNINGSARBEJDE


Vi udarbejder naturligvis tegningsmateriale og færdigmelder ligeledes kloakarbejdet til de relevante myndigheder, når vi har udført autorisationskrævende arbejde.


Vi foretager kvalitetssikring af det udførte arbejde i henhold til retningslinjerne fra Teknologisk Instituts kontrolordning for kloakarbejde.


Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre og DI Dansk Byggeri.


Alt dette for at sikre ensartethed og tryghed ved at vælge os som reparatør og samarbejdspartner.

SPECIALOPGAVER


Vi har mulighed for at udføre en lang række specialopgaver, idet vi råder over en alsidig maskinpark.


Hvis ikke vi har grejet til at kunne løse opgaven med, kender vi helt sikkert nogen der har, idet vi samarbejder med en række entreprenører og vognmænd.


Giv os et kald og så finder vi helt sikkert en løsning, som matcher dine ønsker og behov.

IMG_3505
IMG_3501
IMG_3504
IMG_3502
IMG_3506
IMG_3503
IMG_3507